Sunday, 11 November 2012

Segmen: Jom Kawan

Assalamualaikum!


Komen:

Blog yang bertemakan fairytale Blue World ni sangat bluish and cute. and tak berat sangat.
Tapi iolss ada satu masalah je dengan blog uolss.
Cursor comey sgt. Iolss ni buta warna sikit. Jenuh gak ar tercari-cari cursor. SObss. Sedih.
Hehe. Thanks sbb jemput kita join segmen ni.
Anda memang rock! dan terjal! Garang! Ganas! Ehh tapi cute..!

UPDATED
done blogwalking all contestants

24 comments:

  1. akk dtg nk join gak segmn ni..dah lm x join segmn...:D

    ReplyDelete
  2. haiyyakk !! sorry lmbt say TERIMA KASIH sebab join segmen saya~ saya baru balek lawatan.. sorry once again for the late respons.. TERIMA KASIH awakk~ senarai peserta di sini >

    http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/senarai-kawan-yang-perlu-diterjah.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan. JOM KAWAN http://gadisskecikk97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  4. Blog yang menarik dengan pelbagai perkongsian`
    Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali :D
    Dari segmen yang sama :-)
    SALAM PERKENALAN ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen sama

    saya follow
    http://sitisalehaariffin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  6. done follow #681..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  7. Hye , saya dari segmen sama . Comel blog ni . Hee , saya follow ! Jemput ke blog dan jangan lupa follow sekali ye ? Btw , salam kenal :)

    ReplyDelete
  8. Hey there :D From the same segment :D Nice to know you :D

    ReplyDelete
  9. Dr segmen yg sama..
    Done BW+follow your blog.. :D

    http://w-onaria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  10. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    hehe.. berjalan-jalan di sini :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete