Thursday, 28 June 2012

Mahamahu.com Anda Mahu 2012

Assalamualaikum.

Sedang berkira-kira untuk menulis entry. Tetiba, mata menjeling chill chill. Ehh, Mahamahu buat contest uolss! Siap invite aku join lagi. Ofkos la aku nak join! Ahaks.

Kalau uolss nak join, ni haa. click banner bawah ni.

Okey. Seperti biasa. Syarat-syaratnya ialah : ~

1. Menjadi follower Mah@mahu - Bila blog berbicara
2. Membuat satu entry kat blog korang dengan tajuk Mahamahu.com Anda Mahu 2012.
3. Dalam entry tu mesti kena ada banner dan poster sebagaimana di atas dan di bawah
4. Buat slogan Maha & Mahu diselangi dengan perkataan lain. Contoh : Saya mahu hadiah maha kerana mahu menang hadiah mahu daripada Maha yang mahu.
5. Slogan tidak lebih daripada 30 patah perkataan.
6. Hantar penyertaan di sini. Sertakan sekali dengan nama, email dan link posting okie?

Penyertaan tidak terhad. Boleh hantar seberapa banyak yang korang nak. Slogan yang paling kreatif dan menambat hati juri bakal memenangi tempat pertama. Keputusan muktamad. Surat menyurat tidak akan dilayan. HAHA. Cepat sementara stok masih ada. Contest ni sampai 30 June je okie. Sesiapa yang mahu menjadi pihak penaja, amatlah dialu-alukan.

Slogan:

Saya memang mahu,
Hadiah daripada maha;
Kalau korang tak mahu,
Bagi kat saya saja ye, maha?



UPDATE
dah settle blogwalking semua

Update
hadiah saguhati telah diumumkan

update
dapat kadraya dari pihak penaja :D

Update

Menang saguhati istimewa. Alhamdulillah :D




5 comments:

  1. Tahniah kerana anda telah berjaya memenangi salah satu hadiah daripada blog Mahamahu tunggu pengumuman nanti ok. Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama ;)

    http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/contest-mahamahucom-anda-mahu-2012.html

    ReplyDelete