Thursday, 7 June 2012

1st Segment by: Amy Fendi

Assalamualaikum bloggers. Like seriously, guys? Segment! Lama dah tak join segment. So, tadi... Dhia Adawiyah ade ajak join kat chill chill. So,  I was thinking... why not?

Segmen ini ditaja khas oleh Amy Fendi. *clap clap*



Hopefully, korang semua akan join segmen ni sebagaimana aku yang sedang excited nak join.

Syarat-syaratnya ialah :

1. Warganegara Malaysia
2. Mempunyai blog
3. Follow blog ni

So, since i got the mykad, i got this blog and i got...



Maknanya? Layak laa nak join since dah cukup syarat.

Cara-caranya pula : 
1. Buat satu entry bertajuk 1st Segment by: Amy Fendi *checked*
2. Pastekan banner 1st Segment by: Amy Fendi dan linkkan semula ke entry ini. *checked*
3. Tag. Yang ni, tak compulsory pun. Tiada paksaan. Tapi, eloknya tag la, lagi bagus.
4. Hantarkan link entry ni kat ruang comment di sini.


Tarikh tutup :
4 July 2012, 12PM

Hadiah :
Blog yang terpilih akan dimasukkan ke dalam bloglist Cik Amy Fendi. Bermula 4July hingga 4Ogos. Syok kan? :D

Nota : 
Jika kurang daripada 10 peserta, segmen ini bakal dibatalkan. :(
So, hopefully korang join cepat2 sebelum tarikh tutup. 

All the best then :D


UPDATED
# Terpilih masuk bloglist Cik Amy Fendi#
Alhamdulillah :D

UPDATED
dah blogwalking semua peserta

12 comments:

  1. Thanks join :) Jom blogwalkingg... http://amyfendi.blogspot.com/2012/06/senara-peserta-1st-segment-by-amy-fendi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D thanks sbb anjurkan segmen ni :D
      thanks okie :)

      Delete
  2. Dari segmen yg sama.. kjg balas, salam kenal n dah follow u

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kesuma :D
      thanks okie :D
      salam perkenalan.

      Delete
  3. dtg dari segmen sama...dtg membalas kunjugan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou awk.
      nt kite dtg balik tau. haritu blogwalking laju2. :D
      taksempat nak minum2 dulu.

      Delete
  4. sje2nk terjah.. zz pun dr segemen yg sma..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi zz.
      nt kite nak dtg kat blog awk lagi bleh? :D

      Delete
  5. Replies
    1. hi sakinah :D
      glad that you dropped by ;)
      all the best taw!

      Delete