Thursday, 3 January 2013

Finale Exam!

Assalamualaikum semua student yang nak amek exam.

Good morning!

Okey dah tak sempat nak merepek panjang.

Study -.-
First of all, all the best semua yang seangkatan dengan aku. Semalam mak aku call suh aku tdo awal, makan ubat apa sume.
"Takpayah la study teruk sangat. Otak pun perlukan rehat. Pegi tido. Sudah-sudahlah tu study"
Yeah? Mak memang awesome.


Masa 
Second of all, I always have this strong feeling yang masa terlalu pantas berlalu. Haritu aku post pasal hari pertama 2013, but then tetiba dah 3 January. Pastu nanti dah 2014 =.=" Memang betul masa tu takpenah tunggu kita. Macam pedang, dia yang potong kita. I've learned about that somehow. Coz it is, masa memang pantas tinggalkan kita. Mungkin lebih laju dari bullet train or Shinkansen Japanese. Hopefully, aku akan belajar dari kesilapan-kesilapan masa lalu. So that i wont  do it again.



Okey kot. Tu je untuk hari ni!
Tolong doakan aku dan kawan-kawan aku yang lain.
May the best answers come to us.
Aminnn




16 comments:

  1. Me tooo, ade exam ptg ni. gud luck for both of us :D

    ReplyDelete
  2. cakap pasal mase kan , hem , CP nih mase cenderung membazirkan mase , haish ! lebih banyak rilex dari study , asyi ambik mud je , hahaha , study nye tidak , lambat panas betul enjin CP nih ...

    so malam nih kena struggle tuk paper sok pagi kul9 ...

    ReplyDelete
  3. @CP
    we are in the same boat dear ~_~

    ReplyDelete
  4. Gudluck awak! Hana pun tgh exam. Tp ni dok melagha blogwalking. hehe~

    ReplyDelete
  5. salam, singgah sini. sudi-sudi follow blog saya. tq :)

    ReplyDelete
  6. gud lak sis buat yg terbaik :) banyakkan doa dan tawakal insyaAllah akan dipermudahkan ^^

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya dalam final exam itu.. ^_^

    ReplyDelete