Sunday, 8 April 2012

Aku Suka Segment by Blogger Sha

Assalamualaikum~




Hari ni rasa penat sangat sebab OT 2 jam. Jadi, taknak post apa-apa entry melainkan join segment Cik Sha .... Tengah cuti sem camni, sure la banyak masa lapang. Tapi, tak lapang mana lah since aku dah keje sekarang ni. Saje lah...cari pengalaman. Ehehehe. Panjang pulak merepeknya. Baiklah, mari kita briefing pasal segment ni.

Kepada anda, anda anda anda dan anda yang nak join segment ni, haruslahh mematuhi syarat syarat yang telah ditetapkan.

PERTAMA
Buat satu entry bertajuk : Aku Suka Segment by Blogger Sha. Macam title entry aku nih... Waaa.. kelas gitu...tajuknya.

KEDUA
Paste banner cute seperti yang diatas. Yang paling penting, linkkan uolls punya entry tu dekat blog Cik Sha.. macam ni.

KETIGA
Follow blog strawberry manis. Tiada paksaan. Yang ni, tak compulsory. Tapi aku sarankan, baik korang follow. sebab, tak rugi pun. Lagi menguntungkan bila kita follow. Barulah kita tau latest update kawan-kawan blogger.

KEEMPAT
Dah settle, sila comment kat entry ini.

*Advantages of joining segment.
1. Segment apparently, entry dia simple. dan padat. jadi, tak perlu type panjang-panjang. Jimat masa kat situ.
2. Boleh mengeratkan silaturrahim antara blogger.
3. Berkenalan dengan rakan taulan.
4. Mengisi masa lapang
5. Ohh itu saja yang terpikir buat masa ni.

Ohh yee, sebelum mengundur diri, tarikh tutup segment ini ialah 20 April 2012. haaa...catat kat kalendar. And btw, pesanan dari pihak penaja, due date maybe will be extended kalau ramai yang join.
Senarai nama peserta pun akan dihupdate dari semasa ke semasa.
Jadi, ayuhlah kawan-kawan sekalian. Jom join segmen!

Sekian sahaja melaporkan. MissChillax, buletin tak utama.



#updated : semua dah di blogwalking

10 comments:

  1. hye salam..
    alin dtg dr segmen yg sama...
    done follow,follow me back :D

    http://alin8698.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih dah sudi join segment sha,
    sha dah follow sini tau ;)

    *senarai peserta segment pun sha dah update, jom la BW sama2 ;D
    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-peserta-segment-kumpulan-1.html

    ReplyDelete
  3. BW ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum !
    datang dari segmen yg sama juga !
    baru ada masa utk BW !
    jemput ke sini yaww !
    http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

    ReplyDelete
  5. salam ukhuwah..^^V
    husna dari segmen yg sama..
    maaf lar ye..baru brkesempatan jenjalan sini..

    jemput singgah..
    http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou so much :D
      nanti kite dtg!

      Delete