Sunday, 17 July 2011

Nervous Sampai Takde Title

Assalamualaikum...


This is my first entry. Am I right? Okey, tak payah jawab. Aku tau la…aku betul. HAHA…

Actually, dah lama sangat aku nak berbelog. Yes! Since aku baca JustKhai.com, Zack Zukhairi and The Other Khairul. The thing is, bloggers are cool. So, aku tetapkan matlamat…once I got the laptop, aku nak buat blog. Then,  4th May 2011. Abah belikan aku laptop! HAHA… Aku pun, terus IM Yun Kaer. Nak tanya la kan, how’s the hampeh nak create blog yang cool cm korang?  But, she was too busy.


Okey, chillax…I was thinking…kalau ade, adelah…kalau takde, pun takpe.


                Sampaila aku further study, 21st May 2011…tak terlaksana pun impian aku tu. But then, 13th june 2011, aku ada group discussion untuk subject LAW 016. My faveret subject, of course! Dah habis discussion, aku chillax-chillax dekat library. Then, Fitri tanya aku :
                “Shira, kau ada blog?”
                Dengan muka sternnya, aku geleng kepala. HAHA… “tapi, aku teringin nak ada blog,”


                Then, dia tolong aku buat blog.

Okey, itu cerita sebulan yang lalu… thanx to him la kan…atas kewujudan blog aku nih. Huhh…tapi, bila aku tanya URL blog dia apa. Kerek gila taknak bagitau aku. Macamla aku taktau blog dia apa. Padahal, aku dah baca blog dia dari older post, sampai laaaa newer post. WAHAHA…




 okey, aku memang teruja macam spongebob nak buat crabby patty


Then... chaiyok2!












No comments:

Post a Comment